Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €

O idee puţin destul de mare.

Cu sânge, sudoare şi lacrimi ne-am dezvoltat de la o idee măruntă într-o companie pentru produse de nail design renumite la nivel mondial. În centrul activităţilor noastre se află fabricarea unor produse de calitate superioară, care îmbină know-how-ul şi cele mai bune materiale brute. Ne punem expertiza şi pasiunea în slujba dvs.

Misiune

Nail design este pasiunea noastră. Misiunea noastră este să oferim produse de ultimă generaţie and to promote and challenge people. Mergem până la limite şi dacă este necesar le depăşim pentru a transmite pasiunea nail design-ului în produsele noastre, şi pentru a lăsa un zâmbet pe chipul fiecărui client. We love to see you shine – nded!

Producţie

Operăm procesul nostru de producţie în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă. Ceea ce ne diferenţiază este monitorizarea continuă a liniilor de producţie şi optimizarea procesului de fabricaţie. Acest lucru transpare în produsele noastre pentru a vă mulţumi mai bine clienţii şi garanta succesul nostru reciproc.

De la idee la produs

O idee are de străbătut un drum lung până să ajungă la client sub forma unui produs finisat. E nevoie de mulţi ani de brainstorming, multe dureri de cap şi multă testare pentru a dezvolta un prim prototip. Odată acest prototip creat şi aprobat, este esenţială proiectarea unor procese eficace de producţie, implementarea unor idei de marketing şi echilibrarea fiecărui aspect al afacerii. Credem cu tărie că tocmai acest lucru a făcut din noi principalul producător pentru saloanele de manichiură şi pedichiură şi comercianţii cu amănuntul în numai câţiva ani!

Calitatea este de esenţă

Nu lucrăm cu angajaţi plătiţi per proiect şi nu externalizăm producţia. Preferăm să ne bazăm pe angajaţii noştri, iar acest lucru a generat dividende. Un proces de producţie de calitate superioară şi o atmosferă plăcută de lucru asigură un produs final imbatabil de bun pentru client. Iar noi păstrăm întotdeauna o privire generală asupra situaţiei.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional