Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €

Noi plătim că nu este doar convenabil, dar în condiţii de siguranţă

Aveți opțiunea de a plăti prin preplată, card de credit sau PayPal. Vă rugăm să respectați diversele condiții pentru opțiunile diferite de plată.

Preplata

Folosind opțiunea preplată, ne faceți o plată în avans. În acest caz, comanda dvs. poate fi procesată doar după ce plata de către dvs. ne-a apărut în contul nostru, iar sistemul nostru a procesat-o. Aceasta poate dura una - două zile de lucru odată plata primită.

Dacă alegeți să faceți un transfer bancar, vă rugăm să verificați dacă următoarele informații sunt incluse în scopul secțiunii de utilizare. Numărul dvs. client și/sau numărul comenzii dvs. sunt importante, întrucât informațiile insuficiente legate de transfer pot genera întârzieri în proces pe care noi nu le putem controla. Dacă faceți un transfer internațional, vă rugăm să utilizați codul nostru IBAN și BIC. Informațiile descrise privind transferul sunt de asemenea importante pentru acest tip de transfer pentru o procesare fără probleme garantată.

Card de credit

Uşor, sigur şi uşor

Dacă ați dori să plătiți cu card de credit, nu trebuie decât să introduceți datele solicitate în șablonul cardului de credit. Comanda dvs. este trimisă departamentului nostru de expediere imediat ce plata dvs. a fost verificată. În magazinul nostru puteți plăti doar cu carduri de credit VISA și MASTERCARD. Participarea la procedura de Securitate 3D este obligatorie, informații mai detaliate referitoare la aceasta pot fi obținute de la banca sau compania unde aveți dvs. cardul de credit. Nu se ia taxa din cardul dvs. de credit decât după ce bunurile dvs. au fost expediate.

PayPal

Pay sicherererer

Dacă aveți cont PayPal, puteți utiliza contul pentru a ne transfera plata pe cale electronică. Aceasta constituie o alternativă mai rapidă la transferurile bancare. Comanda dvs. este trimisă departamentului nostru de expediere imediat ce sistemul nostru a clasificat plata dvs.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional