Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit oja semipermanenta

Kit oja semipermanenta

Kit oja semipermanenta si set oja semipermanenta la pret avantajos

Durabil de acoperire care va nu chip cu siguranţă cu vopselele seturi de gel lac posibil. Acoperiri de înaltă calitate de carbon sunt concepute astfel încât să deţină chiar sub sarcină pe unghii şi asigura o suprafata perfect şi frumos pe o perioadă lungă. Scheme de culori din seturi întotdeauna noi combinaţii poate crea, pentru orice ocazie este adecvat UV unghii la vârful degetelor. În unele seturi, diverse accesorii ca accesorii sunt incluse, astfel încât o modelare unghii completă este posibilă cu ajutorul de conţinut.

Vopsele de carbon oferă mai multe avantaje în cerere. O calitate UV lacuri pot fi prelucrate cu uşurinţă şi trage fără probleme după ordinul vâscozitatea specifică în sine. Astfel încât nu există nici o lustruire sau măcinare, unghii este perfect şi că încă de la început de câteva săptămâni. Carbonul vopsea unghii face deosebit de rezistent la sarcinile mecanice și alte solicitări. În plus, un luciu seducător, care accentuează strălucirea culorii asigură perfect unghii frumoase, care atrage atenţia. Valabilitate de lungă necesită atent de locuri de muncă straturi subţiri. Individual, fiecare strat trebuie să fie vindecat sub lampa UV. Numărul de straturi depinde de intensitatea dorită de culoare şi design. Acoperiri de carbon la seturi de gel lac poate fi amestecat cu fiecare alte şi pentru creativ nail arta efectele combinate.

Oferim starter diferite seturi de magazinul nostru online. Mai multe vopsele UV culoare în diverse nuanţe coordonat, precum şi un instrucţiuni detaliate de lucru sunt întotdeauna incluse. Opţional, Kituri conţine accesorii suplimentare, cum ar fi un bec UV, o remover sau tampoane. De asemenea, tampoane, fişiere, bastoane de lemn de trandafir şi lustruirea cu echipamente la seturi diferite.

Cu starter nostru simplu cererea poate seturi testa carbon UV lacuri cu usurinta. Mai aplicat stratul de gel pe unghii naturale cat si pe unghii acril sau gel modelate. Ca un suport pentru unghia naturala este recomandat un strat de bază, pentru a proteja modificări de culoare unghiilor. Un agent de lipire, este aplicat sub gel de amorsare asigură o aderenţă mai bună. Culoarea mată unghii combină avantajele Lacul de unghii şi UV gel într-un produs şi promit mult shine, culori luminoase şi durabilitate!

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€