Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Oja pentru pictura
Oja pt. duo unghii pictura pure - culoare duo pentru perfect design
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Duo de arta unghiilor unghii stilou permite pur unghii creaţii în clipi din ochi. În timp ce perie este ideal pentru a picta capacul plin de unghii, de asemenea, delicate motive sau ornamentale modele pe unghii pot evocat cu vârful fin de timp. Aer vopsea de uscare este potrivit pentru unghii naturale şi artificiale şi are o valabilitate de lungă şi lucios.
Arta unghiilor este pentru diverse unghiilor design duo unghii stilou pură în combinaţii de culori diferite disponibile. Somon Alb culoare duos disponibile albastru roz şi Alb, albastru violet, albastru, roz-roz. Înainte de aplicarea de sus timp de grund vopsea trebuie să fie complet uscat, un umed în muncă umed pentru deosebit atenţie-grabbing modele, de asemenea, este posibil totuşi. Înainte de pictura unghii naturale sau artificiale trebuie în formă fi adus şi bine curăţate. Un sigiliu finală, de exemplu cu top coat sau haina clar este recomandat pentru a evita modificări de culoare, un strat de bază, de durată lustruit şi durabilitate împotriva influenţelor mecanice este recomandat pe unghia naturala.

Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional