Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Oja semipermanenta / Oja permanenta
Oja semipermanenta NAIL-EON SHINEY pentru unghii naturale ieftina
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Lac de unghii şi gel lac cu UV rezistent la zgârieturi săptămână lucios ieftine online Vand unghii acoperiri ca UV. Clipuri video şi unghiilor design Tutoriale cu aplicatii pas cu pas pe prelucrarea de UV unghii la naturale unghiile pentru a face-te aici, în magazinul online vedea si de a invata. Este fel de uşor ca cu lac de unghii şi atât de durabil ca noua metodă pentru crearea unghiile moderne geluri UV/LED. Instrucţiuni şi filme de unghii cu pas cu explicaţii pas a face it-te cu multe fotografii şi imagini aici acum experienţă. Gel de lacuire forma durabil straturi de vopsea pe unghii naturale sau artificiale, care pot fi uşor pentru a scoate efectul de Strip. NAIL-EON poate fi folosit ca solo - lac de unghii, sau în legătură cu o modelare gel UV unghii SHINEY şi asigură permanent întreţinute şi bine protejate unghiile. Pentru a produce un film de vopsea durabil pe unghii, unghii naturale trebuie să fie pe Matt şi tratate cu un grund. Liant este aplicat un strat de bază. Stratul de transpiraţie rămâne diferită de poziţia convenţionale model - pe unghii-, pe strat de bază încă umed gel lac aplicate şi cura sub lampa UV sau LED lampă primul strat de NAIL-EON. Se încheie cu un strat de bază, care asigură luciu corespunzătoare. Ordinea de straturi în straturi subţiri este important cu acest tip de arta unghiilor. Deci asigurat că stratul este complet vindecat. NAIL-EON UV unghii SHINEY sunt LED geluri cu aceleași caracteristici ca UV unghii, UV unghii, unghii, benzi - şi dezlipirea vopsea au şi dispozitive de întărire şi LED-uri in doar 30-60 secunde lampi CCFL sau 120 de secunde în UV lumină dispozitivele de maturare. Oja semipermanenta NAIL-EON SHINEY pentru unghii naturale ieftina.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
instrucțiuni
+

Pasul 1:Împinge înapoi cuticulele cu noastre UV (art. Nr. V4079) şi ei pierde luciul unghiile cu tampon (art. alb Nr. 4326) harta. Pentru o fixare mai bună, vă recomandăm pe unghiile cu grund pentru a trata (art. 15ml 1303 nr.).

Pasul 2:Aplicarea baza haina art. nr. 1054 pe unghie ca Oja si se lasa sa se intareasca in lampa. Vă rugăm să nu scoateţi stratul de sudoare.

Pasul 3:Pictura unghiile cu Culoare dorit şi înăsprească-le in lampa 2 x. Acum aveţi posibilitatea de a decora unghiile cu o arta unghiilor. Pentru aceasta aveţi nevoie stratul de transpiraţie cu nostru elimina cleaner (100 ml parte No. 4005). Dacă doriţi orice arta unghiilor, vă rugăm să nu scoateţi stratul de sudoare.

Pasul 4: Pentru sigilare, se aplică nostru articol de strat de top nr. 1054 si se lasa sa se intareasca in unitate lumina. În cele din urmă, elimina stratul de sudoare cu nostru curat.  Un gloss în continuare şi unghiilor de îngrijire a pielii recomandăm noastre nded unghii ulei (petrol în diferite arome art. Nr. V4040).Feedback
+
Evaluări generale
4.1
Rezumat
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional