Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Pile de unghii
Schimb dosar plastic - igienice fişiere în salonul de unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Astfel un cui menținut și ca perfect de lucrări, el trebuie să înainte de modelarea sau fi adusă în faţa designul unghiilor în forma corectă. nded schimbarea fişierele din plastic sunt instrumentul ideal când vine vorba de manichiura igienice sau pregatirea unghiei naturale pe locaţia de model. Şmirghel de înaltă calitate asigură cele mai bune rezultate, de depunere prin metoda simpla pentru a schimba lucrarea de depunere, rămâne igienic sigur lucru cu fişierul.

Cererea de fişiere este foarte simplu. Fişierul de schimb la unghiul corect a unghiilor este ataşat, precum şi alte fişiere, care magazin în numeroase variante există în nded, iar materialul de exces este eliminat cu atenţie şi în paşi mici. Fişierele sunt potrivite pentru unghiile naturale, precum şi în ceea ce priveşte materialul de linie model de prelucrare. Lucru deosebit despre Pile de unghii, care sunt disponibile ca doar fişier, fişierul trapezoidală sau largă drepte pilă de unghii este evident după aplicare. Suprafata de slefuire folosita pur şi simplu se deduce din corpul din plastic pilă de unghii – cel mai bun înainte de ochii clienţilor, pentru a demonstra lucrările de igienă. Stabil centrală pot fi curăţate, dacă este necesar în dezinfectant. Foi de depunere corespunzătoare sunt disponibile în magazinul cu numărul de ordine V6901.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional