Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Pile de unghii
Depozit suprafata din plastic 10-Pack - accesorii pentru schimb de fişiere
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

, Aplicația de schimb fişiere din plastic este foarte uşor. În plus faţă de corpul din plastic adecvate, disponibile în magazinul cu numărul de ordine V6892, depunere suprafete de potrivire necesită 10 Pack hârtie de nisip din material plastic. Acestea sunt aplicate la cererea organismului de depunere şi apoi cu uşurinţă eliminat şi eliminate.

, Schimb de fişiere sunt sisteme reale pro, atunci când este vorba de depunerea şi lustruirea unghiilor naturale şi artificiale. Spre deosebire de alte fişiere de schimb de fişiere, doar Pile de unghii, trapezoidală sau doar largă fişiere sunt disponibile, pur şi simplu schimbate după fiecare client şi se poate cu un minim de consumabile. Suprafete de depunere chiar la dosar sunt autoadezive şi pur şi simplu aplicată pe corp din material plastic pentru utilizare. Suprafete de şmirghel fără a lăsa reziduuri adezive pot fi elimina după utilizare. Fişierul de schimbare în sine pot fi curăţate cu uşurinţă în dezinfectant. În general, aşa cum este garantată o lucrare igienice şi corespunzătoare naturii ca pe unghii artificiale.

Feedback
+
Evaluări generale
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional