Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Tipsuri / Stiletto Nails - Stiletto Tips

Stiletto Nails - Stiletto Tips

Refill sac 50 buc stilet sfaturi Stiletto Nails - Stiletto Tips Refill sac 50 buc stilet sfaturi
Pret de la 0,68 € *
Sfat caseta stilet sfaturi de unghii Stiletto Nails - Stiletto Tips Sfat caseta stilet sfaturi de unghii
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Stilletto şablon 500 St Stiletto Nails - Stiletto Tips Stilletto şablon 500 St
Pret de la 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Tipsuri stiletto predecorate Stiletto Nails - Stiletto Tips Tipsuri stiletto predecorate
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Stiletto Nails - Unghiile Eficiente cu Stilet Sfaturi sau Sablon

Celebritati face: stiletto nails sunt acum pe deplin în trendul şi decora unghiile cu arta unghiilor extraordinare. Optica speciale a unghiilor artificiale, care se face cu stilet sfaturi sau template-uri, face o figură excelente cu un design simplu şi asigură surprins să minunat opinii. Este extravagant în formă unghii cu elemente de arta unghiilor la nded asortate, efect de geluri sau efect de UV unghii adăugat, sunt opere de arta in miniatura care rămân în memorie.

Unghiile artificiale sunt numite stiletto nails front-end într-un punct. Acest sfat poate fi subtil în funcţie de cererea sau extrem de format. Pentru unghii perfecte servi stilet unghii sfaturi, care asigură forma şi fi fixate cu lipici unghii pe unghia naturala. De asemenea, este posibil să utilizaţi un şablon speciale în formă a subliniat, care serveşte ca un şablon pentru arta de unghii acrilice, fibra de sticla sau gel. În orice caz, unghiile ca de obicei straturi, materialul corect este întărit şi decorate cu arta unghiilor dorit. Stilet unghiile pot fi foarte ascuţite şi extrem de deosebit de frapant de design. Pentru zi cu zi mai multe tocuri unghiile sunt potrivite, mai degrabă pentru că toate activităţile îndeplini cu uşurinţă.

Mâinile bine manicured şi unghiile naturale atent pregătite sunt baza pentru unghii frumoase stilet, care ţine permanent ca unghiilor artificiale. În primul pas, unghia naturala este depusă, înăsprită cu tampon, şi cu un bonding agent, acoperite cu grund aşa-numita pentru tocuri unghiile ca gel de modelare. Un strat subtire de gel de amorsare vine pe uscat grundul. Strat de bază este vindecat sub UV sau LED lumină şi formează baza pentru dezvoltarea de unghii. În funcţie de procedura stilet fi plasate pe şablon sfaturi sau stilet şi unghiilor este format. Pentru proiectarea de desene sau modele sunt ca de obicei posibilităţile disponibile. Deci poate fi unghiilor în stil francez, cu arta de unghii fantezie sau ca o câmpie pictat unghii artificiale cu clar de culoare sau efect acoperiri sunt proiectate.

Ca un instrument pentru proiectarea de stilet tocuri, care a luat numele de la stilet Italian, un pistol foarte sharp acul, adesea, de asemenea, template-uri sunt utilizate. Sabloane de modelare stilet flexibil poate fi folosit cu acril sau gel şi sunt plasate în jurul vârful degetului. Pe şablon, stilet în formă de unghii, unghii este vindecat, șablonul este uşor de înlăturat. Sfaturi de unghii Stiletto sunt o altă variantă populară pentru producerea de dantelă unghiilor forma. Acestea sunt disponibile şi lipite în mărimea corespunzătoare pe unghia naturala cu lipici unghii în diferite sortimente cu şi fără modele. Unghiile vor fi procesate ca de obicei.


Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€