Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri led
NAIL-EON LED/UV gel poloneze speciale strat de top - sigiliu
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Un strat de top ca un etansant este cireasa de pe tort pe fiecare strat al modelului. Etanşare gel de straturi artificiale unghii cu un strat rezistent şi protejează împotriva ciobire şi zgârieturi. În plus, o stralucire mai durabil şi mai atractive este acordat unghiilor.

NAIL-EON LED/UV gel lac speciale strat de top poate fi aplicat cu uşurinţă şi este adecvat nu numai pentru gel de modelare. De asemenea, unghii acrilice, UV gel lacuri sau lacuri de unghii tradiţionale pot fi acoperite cu un strat de etanşare. Strat de top este aplicat pe unghie finit, unghii acrilice sunt aduse înainte de a aplica cu un tampon de la un luciu ridicat. Apoi termina sub UV sau, de asemenea, LED lumina este vindecat. Cu Zellette şi curat stratul transpiraţie este eliminat, unghii este lustruit în câţiva paşi la un luciu ridicat. Efectul lucioasă este întărită prin aplicarea de lustruire de ulei. Unghii finit este mult la zgârieturi şi alte daune.


viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
70
4
31
3
4
2
1
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional